Слуховете, че финалът на Ергенът“ е бил по сценарий и от продукцията

...
Слуховете, че финалът на Ергенът“ е бил по сценарий и от продукцията
Коментари Харесай

Таен чат разкри истината за финала на „Ергенът“: „Не питай, брат, тоя си тръгна!“

Слуховете, че финалът на „ Ергенът “ е бил по сюжет и от продукцията през цялото време са знаели за решението на Алек Младенов, се оказаха подправени. Таен чат сред продуцента Радослав Тушев и негов непосредствен разкрива истината за третия сезон и неналичието на постановка в избора на Мамин Сашко.

Сайтът Intrigi.bg разкрива за скришен диалог сред Тушев и негов другар, който го пита по какъв начин е приключило предаването. „ Не питай, брат! Тоя си потегли “, отговаря на известие продуцентът. Тушев разказва по какъв начин Алек даже не е имал желание да записва видеото, в което се сбогува с Надежда и Магдалена. „ Щеше да им написа писмо “, разкрива продуцентът.

От екипа се наложило дълго да го убеждават, че не е джентълменско от негова страна да си тръгне по този метод и е редно да се изправи очи в очи с дамите, с цел да им заяви решението си.

Алек обаче се държал извънредно безочливо с продукцията и желал час по-скоро да си хване самолета, излиза наяве от чата. В последна сметка съумели да го убедят най-малко да запише видео известие. А все още на лъчение на фрагментите пред Маги и Нани, Алек отдавна бил напуснал Родос.

Нещо повече - той даже не употребявал проведения полет от продукцията с планувана дата по отношение на финала на шоуто, а си тръгнал за лични разходи дружно с майка си и сестра си.

Истината е, че никой от екипа на „ Ергенът “ не очаквал сходен процес на събитията. До срещата със фамилията му, държанието на Алек по никакъв метод не подсказвало, че няма да избере нито едно от девойките. Дори в противен случай – намеквал, че клони към Надежда. След идването на майка му и сестра му, тримата се усамотили за няколко часа надалеч от камерите и екипа. Малко по-късно Алек изискал да си върви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР